G2 är en växande grupp unga människor som vill älska Jesus, ära Gud och leva i den helige Andes kraft, mitt i Helsingborg. På riktigt. Vi träffas, umgås, firar gudstjänst, ber, läser bibeln och sjunger lovsång tillsammans. Men framför allt lever vi, och vi strävar efter att göra det sida vid sida med Jesus Kristus. Välkommen att vara med, just som du är. Med oss, eller med någon av de andra församlingarna i stan. Valet är ditt.

Bland annat träffas vi och firar gudstjänst tillsammans första söndagen i månaden, kl 16, i EFS-kyrkan på Bruksgatan 27 i Helsingborg. Gudstjänsten inleds med Helsingborgs potentiellt godaste fika, och med skönt häng i kyrkan. Vi delar också livet i smågrupper/hemgrupper, där vi hemma hos varandra få samtala och be för varandra. Tveka inte att kontakta oss och ställa frågor om du är intresserad av att hänga på, men du gör absolut bäst i att bara dyka upp på en gudstjänst - så tar vi det därifrån!

G2 är en del av EFS-kyrkan i Helsingborg, en kristen församling inom EFS - en missionsrörelse i svenska kyrkan. EFS-kyrkan på Bruksgatan har funnits i över 130 år och vi längtar efter att kyrkan åter ska få bli den samlingsplats för samhället som det en gång var. Oavsett om du tror eller inte vill vi visa att Jesus har verktyg för dig i ditt liv.

Resten av församlingen firar även gudstjänst varje söndag kl 10. Ta gärna del av den övriga verksamheten på www.efshelsingborg.se. Vi bekänner oss till den evangelisk-lutherska tron. Det innebär - översatt till normal svenska - att vi precis som kristna människor världen över stämmer in i trosbekännelsen, som sammanfattar den kristna tron.

 

 
G2 är en del av EFS-kyrkan Helsingborg, en kristen församling inom EFS - en missionsrörelse i svenska kyrkan.
EFS-kyrkan Helsingborg • Bruksgatan 27 • 252 24 Helsingborg • www.efshelsingborg.se
Webbdesign Cupoftee Media