Guds ankomst – 2 dec 2020

EFS Helsingborg 2 december 2020
Daniel Svensson


Ps 80:1-4

Lyssna, Israels herde, du som leder Josef som en fårhjord, du som tronar på keruberna, träd fram i glans inför Efraim, Benjamin och Manasse! Väck din styrka till liv och kom till vår hjälp! Gud, upprätta oss, låt ditt ansikte lysa så att vi räddas!


1 Kor 1:3-7

Nåd och frid från Gud, vår fader, och herren Jesus Kristus. Jag tackar alltid min Gud för att han har gett er sin nåd genom Kristus Jesus. Genom honom har ni blivit rika på allt, allt slags tal och allt slags kunskap. Ty vittnesbördet om Kristus har vunnit sådan fasthet hos er att det inte saknas något i era nådegåvor medan ni väntar på att vår herre Jesus Kristus skall uppenbaras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.