Julauktion 2020

Julauktionen 2020

Vi ställer inte in, vi ställer om och kör en digital julauktion i år!

Många med oss har längtat och sett fram emot vår härliga julauktion i kyrkan. På grund av rådande läge så flyttar istället auktion in i datorn. 

För att julauktionen överhuvudtaget ska bli av så behöver vi er hjälp med objekt till auktionen. Vi uppskattar alla typer av gåvor. I år blir vi extra glada för tjänster, middagar och andra kreativa inslag. Vi har tyvärr inte möjlighet i år att ta emot enstaka sylter och bakverk. Vi tar istället tacksamt emot te.x en korg med diverse bakverk och godsaker.

Vi behöver få in gåvorna senast den 15 november för att fotografera till auktionen. Bidrar du med bakverk räcker det med ett sms till Erica eller Malin, som beskriver vad du skänker. 

Måndagen den 16 november kl.10.00 öppnar årets auktion. Länk till denna auktion kommer läggas ut här på hemsidan och i våra sociala medier. 

Auktionen avslutas lördagen den 21 november kl.15.00. Strax därefter blir det livesändning på kyrkans facebooksida med vinstdragning. Vinnarna blir kontaktade efter auktionens slut med information om hur utlämning av vinster ska gå till. 

Har du inte tillgång till dator men vill vara med och bjuda, hör gärna av dig till oss så löser vi det.

Vi ser fram emot en härlig, om än annorlunda, auktion där varje bidrag är guld värt.  

Frågor?
Hör av gärna av dig till:

Malin Olsson- 0704627973
Erica Tannerfalk- 0739599434
Marit Vad Jensen- 0708195575
Maria Eknor Forssman- 0703695683

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.