UPP IN UT (del 4)

”UT… mitt i Helsingborg” – 4 feb 2018
Daniel Svensson”När ni kommer till honom, den levande stenen, ratad av människor men utvald av Gud och ärad av honom, då blir också ni till levande stenar i ett andligt husbygge. Ni blir ett heligt prästerskap och kan frambära andligt offer som Gud vill ta emot tack vare Jesus Kristus”.
(1:a Petrusbrevet 2:4-5)

”Jesus vandrade omkring i alla städerna och byarna, och han undervisade i synagogorna, förkunnade budskapet om riket och botade alla slags sjukdomar och krämpor. När han såg människorna fylldes han av medlidande med dem, för de var illa medfarna och hjälplösa, som får utan herde, och han sade till sina lärljungar: Skörden är stor men arbetarna få. Be därför skördens herre att han sänder ut arbetare till sin skörd”. (Matteus 9:35-37)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.