Gudstjänst på Bruksgatan

Varje söndag kl. 10 firar vi gudstjänst på Bruksgatan 27. Det är en höjdpunkt i och startpunkt på veckan där vi alla får mötas, be och lovsjunga, undervisas av predikan, ta emot förlåtelse genom Jesus Kristus och hämta kraft och inspiration för en ny vecka. Före gudstjänsten får du gärna ta en kopp kaffe och kaka, hänga i kyrkrummet eller sätta dig kyrksalen. Efter gudstjänsten fikar vi tillsammans varje gång, och minst var 3:e gång i månaden firar vi nattvard. Förstagångsbesökare? Jamen då bjuder vi såklart på fikat

I grunden följer vi kyrkoårets tema och bibeltexter, men försöker också återkommande jobba med temaperioder, då vi får möjlighet att fördjupa oss i något som känns angeläget och viktigt för oss som gemenskap. Barnen är med i den inledande delen av gudstjänsten, men går sedan till söndagskolan en trappa upp.

Känn dig alltid välkommen till oss på gudstjänst! Vårt mål är att även den ovane gudstjänstbesökaren ska förstå vad som sägs och kunna känna sig hemma hos oss.

Aktuellt program hittar du alltid på vår hemsida, efshelsingborg.se.

Skärmavbild 2015-01-07 kl. 08.57.49

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.