Alpha-online

Pausa Netflix. Prova Alpha-online. 

Välkommen till Alpha – en helt annorlunda kvällskurs. Alpha är kort sagt en grundkurs i kristen tro. 27 miljoner människor i 169 länder har redan gått Alpha och nu har du chansen. Vi lyssnar på ett kort föredrag och delar sedan våra egna tankar. Alpha är för alla som vill utforska livsfrågorna – det finns alltså inga som helst krav på förkunskaper eller att din tro ska vara på ett visst sätt. Nix, du är välkommen som du är.

Det blir Alphakurs online i vår 2021, start onsdagen den 3 feb, kl. 19:00.

Vad är Alpha?
Alphakursen är öppen för alla som är intresserade av att upptäcka vad kristendomen egentligen handlar om. Det är en plats där människor kan komma och koppla av, äta, dela tankar och utforska meningen med livet.

Vem är Alpha för?
Alpha Kursen är främst avsedd för personer som inte brukar gå i kyrkan men är öppen för alla som vill delta. Alla är välkomna!

Varför delta i Alpha kursen?
Deltagare kommer på Alpha-kursen av många olika skäl, en del vill undersöka om Gud finns och vissa har speciella frågor de vill diskutera. Många deltagare har aldrig varit i kyrkan och andra kan ha gått i kyrkan, men känner att de vill veta mer om den kristna tron.

UPPLÄGGET av kurstillfällena när det är online: 

Ni kommer få ett mail med länk till dagens film och till kvällens  videomöte.  

Kursen är 10 tillfällen med en helgdag som vi kommer ha tillsammans. mer info om detta kommer.

Låter det intressant? Anmäl dig nedan till första prova-på-kvällen, Online den 3 feb, kl. 19:00. Efter det tillfället bestämmer du dig om du vill gå kursen.

Fler frågor? Hör av dig till vår präst, Daniel, daniel.svensson@efshelsingborg.se, 0709857222